Trainingsacteren

Het vak van trainingsacteur vind ik het mooiste vak in de wereld. Ik kan er mijn passie voor onderwijs en ontwikkeling prachtig in combineren met mijn liefde voor acteren. Ik streef er altijd naar het ideale leerklimaat te creëren en er voor te zorgen dat de deelnemers zich op hun gemak voelen, zodat ze durven experimenteren met gedrag. Daar zet ik graag humor bij in. Ik zie mezelf als levend lesmateriaal en sta volledig ten dienst van het leerproces van de cursist. Een open houding en oordeelloos zijn over de deelnemer helpen daarbij enorm.

Doen! Daar leer je van. En waar gelachen wordt, wordt op een ontspannen manier geleerd. Daarbij zoek ook ik waar nodig de grenzen op. Op het scherpst van de snede leren. In de samenwerking met de trainer sluit ik aan op wat hij of zij wil. Ik ben oplossingsgericht en doe graag iets extra’s in de vorm van een oefening op maat of een energizer.  Ik ken veel werkvormen en vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen.  Daarbij ben ik flexibel en kan snel schakelen, mocht de training ineens wat anders nodig hebben.

Ik ben leergierig; nieuwe modellen of werkvormen? Kom maar op!

Klantervaringen

Je hebt uitstekende trainingsacteurs en je hebt uitstekende trainingsacteurs die ook nog iets extra’s meebrengen. Het is mijn ervaring dat Charlotte zonder enige twijfel tot die laatste categorie behoort. Ik merk elke training weer dat zij zo plezierig en gemakkelijk contact maakt, dat deelnemers die even daarvoor nog hadden gezegd dat zij niet met een acteur wilden oefenen dit spontaan vergeten en met Charlotte aan de slag gaan. Charlotte maakt een oefening of simulatie laagdrempelig. Door haar gelijkwaardige houding en de inzet van humor laten zelfs de meest kritische deelnemers hun voorzichtige en afwachtende houding varen. Door samen te lachen en plezier te hebben, nodigt Charlotte deelnemers uit om te onderzoeken, te oefenen of zaken uit te proberen. Bovendien stimuleert Charlotte door haar rake spel en haar wijze van feedback geven mensen om ontwikkelingsstappen te maken.

Kortom: Charlotte is een kanjer.

Mark Bouter

www.ip-trainershouse.nl

Heb je een mooie klus voor me?

KvK 30240349
Btw-ID NL001970618B88
info@midview.nl
Werkomgeving Utrecht
Privacyverklaring

 

© 2020 Midview    |   Foto's van Femke Marije Fotografie