Acteren

Anderen laten shinen op het toneel is leuk. Zelf op de planken staan blijft ook fantastisch. Me laten regisseren. Andermans visie uitdragen. Zingen op het toneel, mensen ontroeren, bewegen en meenemen in een verhaal. Prachtig om te mogen doen.

Een greep uit mijn werk

Astronaut

In 2007 ontmoette ik Alex van Holstein. Een zeer begenadigd tekstschrijver en zanger. Samen met hem, Tom Dicke en Erik Plas hebben we toendertijd de voorstelling ‘Astronaut’ gemaakt en gespeeld. Een prachtig avontuur vol mooie liedjes.  

 

De dag dat Tommy 3 werd

Op 9 april 2020 speelt deze voorstelling in het Cultuurhuis in Gouda! Klik hier voor meer informatie en kaarten. Een prachtige voorstelling over Therezienstad. Ik speel de rol van Hansi.

Het verhaal vertelt over de vooravond van de verjaardag van Tommy. Zijn ouders Hansi en Fritta hebben niets om hem te geven. Of toch wel? Met gestolen papier weet Fritta een prachtig boek te maken.

Het verhaal wordt doorvlochten met Jiddische liedjes uit Therezienstad. 

Goudsbloem

In 2003 sloot ik me aan bij toneelvereniging de Goudsbloem. Een fantastische club die als sinds 1944 toneelvoorstellingen toegankelijk maakt voor basisschoolleerlingen in en om Gouda. Elk jaar komen er zo’n 3000 kinderen kijken in een week tijd. Tot 2015 heb ik meegespeeld in de voorstellingen. Daarna heb ik er een tweetal mogen regisseren. 

Het is mooi om kindertheater te mogen maken. Kinderen meenemen in een verhaal,  met een goed verhaallijn die boeit van groep 1 t/m groep 8. 

 

Tij

In 2021 gaat Tij in première. Een voorstelling gebaseerd op de gedichten van Jan Eijkelboom. Een Dordtse dichter, die gedichten schreef over het leven zelf. Tom Dicke heeft een aantal van zijn gedichten op muziek gezet en daar hebben we reeds mee opgetreden. Samen met Daan Verlaan (zang) en Tom Dicke (piano).

Op 22 maart spelen we weer in Dordrecht.

 

ZuszieZo – De Grote Boodschap

De Grote Boodschap was een stuk over HET onderwerp wat elk kind boeit en menig volwassene. Poep!

Helemaal opgebouwd uit improvisaties. En veelvuldig gespeeld. Samen met Vieve Buijs en Wilmie Voortman.

 

Heb je een mooie klus voor me?

KvK 30240349
Btw-ID NL001970618B88
info@midview.nl
Werkomgeving Utrecht
Privacyverklaring

 

© 2020 Midview    |   Foto's van Femke Marije Fotografie